Hakkımızda

Hakkımızda

Uzun yıllardan bu yana kendi sektöründe yer alan firmamız, günümüzün gerektirdiği ileri teknolojileri takip ederek, profesyonel kimliği, uzman ve tecrübeli kadrosuyla, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını, en iyi standartlarda, kaliteli ürün ve hizmet ile karşılamaktadır. Kuruluşumuzdan bir süre sonra kendimize müşteri profili oluşturduk. Müşteri profilimiz; – Ailesinin çıkarını düşünen, – Kalite ve güvene inanan, – Ödediğinin karşılığını almak isteyen, – Parası ve zamanı değerli kişilerdir. Bu profil bizim daha verimli olmamızı sağlarken müşterilerimizin de güvenilir bir hizmet almasını sağladı. Yaptığımız her işte müşteri profilimizi daha çok düşünerek daha iyi bir hizmet verdik. Vereceğimiz hizmette de kendimize kurallar koyduk. Bu kurallarla birlikte size sunduğumuz hizmetler en profesyonel hale gelmiş oldu. Firma kurallarımız; - Uygun fiyatlara daha kaliteli hizmet sunmak - Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak - Profesyonel ekibimiz ile müşteriye en doğru desteği sağlamak Size sunduğumuz referanslar, müşterilerimize vermiş olduğumuz özenin teminatıdır. SİZE EN UYGUN YARDIMCIYI NASIL BULUYORUZ ? Eleman talebiniz bize ulaştığında müşteri temsilcimiz istediğiniz kriterlere uygun bakıcı,personelleri size en iyi hizmeti vermek için deneyimli referanslı adayları özenle seçer ve 1 gün içinde sizinle karşılıklı olarak görüştürür. PEKİ, BAKICI & PERSONELDEN MEMNUN KALMAZSAM ? Size sunduğumuz adaylardan en uygun olanı ile anlaştıktan sonra sözleşme sürecimiz başlıyor. Şirketimiz, personel ve sizin bulunduğunuz 3 taraflı bu sözleşme 3 ay içerisinde bakıcı, personelden memnun kalmamanız durumunda şirketimiz size aynı kriterlere uygun ''sınırsız olarak'' bakıcı, personel temin edeceğini taahhüt eder. ÇALIŞMA ŞEKLİMİZ Görüşme sonucu anlaştığınız bakıcı ya da personelle sözleşmemiz imzalanır. Danışmanlık hizmet bedeli yarım maaş işverenden alınır. Firmamız İŞKUR tarafından verilen 1094 sayılı izin belgesi ile Özel İstihdam Bürosu olarak faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı Türkiye İş Kanunu gereğince iş arayanlardan menfaat sağlanması ve ücret alınması yasaktır.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEDİNİZ Mİ ?

İzleyin ve Sektördeki Farkımıza, sizde tanık olun !

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since. Lorem Ipsum has been the industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text since. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Tüm Videolar
100
%
Hizmet Anlayışı
100
%
Başarı Oranımız
100
%
Müşteri Memnuniyeti
100
%
7/24 Destek
Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ? Tıkla ve Ara
Evdeki Yardımcım Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu tarafından verilen 01.07.2019 tarihli 1094 sayılı izin belgesiyle özel istihdam bürosu olarak faaliyet göstermektedir. Şikayetleriniz için Beyoğlu Hizmet Merkezimize başvurunuz. 02122437612 4904 Sayılı Türkiye İş Kanunu Gereğince İş Arayanlardan Menfaat Sağlanması ve Ücret Alınması Yasaktır. Bu site Evdeki Yardımcım Danışmanlık Ltd. Şirketine aittir. Hizmet Koşulları ve Gizlilik Prensibi TÜM HAKLARI SAKLIDIR - 2019 EVDEKİ YARDIMCIM DANIŞMANLIK
HIZLI ARA
WHATSAPP
HARİTA
Whatsapp
Hemen Ara